E-mail > Inbox

From: Selma
Sent: 26 May, 2019 - 7.23
Subject: Re: Overnemen van ons concept

Hoi,

Deze vraag kreeg ik van Anne. Wil jij dit uitzoeken? Wat zouden we kunnen ondernemen tegen iemand die het hele concept van Sandertoys, dus de interactieve koppeling van tools aan health, overneemt en gaat exploiteren? Kan jij in kaart brengen welke criteria er zijn, en hoe we daar praktisch mee om kunnen gaan. Kan je dat voorbereiden in een interne memo, zodat wij in het volgende MT kunnen bespreken hoe wij hier mee om willen gaan.

groetjes,
Selma

Chief Legal Officier

Selma El Dahir | Legal & Compliance | Sandertoys | The Netherlands

 Please consider the environment before printing this email.


From:Anne Anseremme
Sent: 26 May, 2019 - 7.23
To: Selma
Subject: Overnemen van ons concept

Hi Selma,

Rudi en ik hebben het idee dat ons idee en onze uitwerking daarvan steeds meer gevolgd wordt door anderen. Het heeft ons jaren gekost om onze koppeling van tools aan health uit te werken en vorm te geven, en nu zie je her en der online-sites met een ‘springtouw’ en bouwblokken, interactief gemaakt op eenzelfde manier (vormgeving, uitleg, kleurgebruik etc.) zoals wij dat doen. Ook zie je dat onze benadering van cursisten verregaand wordt overgenomen. Je ziet dus duidelijk dat wij succesvol zijn.

De vraag is nu wat wij gaan doen tegen mensen die dit na proberen te volgen. Wij moeten denk ik voorkomen dat gebruikers van onze site gaan denken dat die andere sites op enigerlei vorm aan ons zijn gelieerd. Al is het maar om verwarring te voorkomen. Ik mail je daar nu mee omdat wij recentelijk door een klant zijn benaderd die dacht dat hij met ons te maken had, terwijl het om een ander bedrijf ging.Dat voorbeeld mag je wat ons betreft rustig aanpakken, al is het maar als testzaak. Vraag Rob of Rudi daar maar even naar.

Groetjes,
Anne

Anne Anseremme | Marketing | Sandertoys | The Netherlands

 Please consider the environment before printing this email.